Onsdag 30 september

Idag är träningsvärken värre än igår=(( ajajaj säger jag bara, men det är ju skönt på ett sätt=)
Så jobbar jag tidigt imorn med sen skall jag vara ledig fre, lör, söndag mmmmm va skönt det skall bli...Men det är ju inte så mkt slappa, skall ju fira Patricks brorsa och Patricks tjejkompis på lördag och på söndag skall vi ju på "dop"...fast inte i kyrkan och så bara en Alma fest som det fick heta...Bra för det är inte det roligaste att gå till kyrkan tycker jag...Så blir det att köpa present imorgon =)) så kul tycker jag!!! om man ändå hade massa pengar så hade jag köpt MASSA presenter till alla, det är så roligt att ge bort till folk som blir glada och självlart till mig själv också för jag blir JÄTTEGLAD=)))

Jag har faktiskt ett ganska givande jobb måste jag säga, ibland vid lunch så är det väldigt lugnt så idag vid lunchtid kommer ett äldre par in som inte riktigt vet varför deras adress har blivit ändrad...Eftersom jag hade tid så tänkte jag att jag kunde försöka hjälpa dem (egentligen inte mitt jobb) Men tyckte synd om dem jag ringde och hjälpte dem så gott jag kunde=)) och dem blev helt överlyckliga och sa faktiskt - gud va underbart att se att det fortfarande finns så hjälpsamma och trevliga människor...(där tog jag åt mig hihi)

Detta är faktiskt väldigt skrämmande också, dem hade blivit lurade av sin svärson på post och dylikt, men va fan vem gör så mot äldre försvarslösa människor...Fy fan säger jag bara om sånna!!!

Och läs detta då!!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5766106.ab

Och nu släpper Hovrätten honom fri!!!! HELT SINNESSJUKT  SPÄRRA IN DEM FÖR GOTT eller ta död på dem med en gång för sånt blir man inte frisk ifrån...Dem verkar "friska" och släpps och så inom två månader har dem förstört ett annat liv....Fattar ni 8 ÅR,det är inte ok vid nån ålder, men hallåååå 8 ÅR HELT FÖRSVARSLÖS och dem JÄVLARNA släpper hovrätten fria...IDIOTER!!!!!En sån människa skulle jag kunna döda utan att få dåligt samvete av asså!!!!!!
Det är därför jag aldrig läste tidningen förut för man blir bara jävligt irreterad, skall nog sluta med det faktiskt...

Ne nu skall jag upp och röra på mig och hoppas att ni alla får en skön höstkväll...



Tisdag 29 september

Idag hade jag sovmorgon...var skönt det va=)) men gick ändå upp lite tidigare för att betala räkningarna som jag inte han med igår för jag var såååå trött efter träningen...Men det var inget roligt sätt att börja sin dag, det var dumt gjort av mig...Fick riktig ångest...Måste bli miljonär snart...Väntar på vinst på hästarna igen=))) förra veckan hade vi 6 rätt igen...det närmar sig=))) känner jag!

Skall träna senare idag med, va på Almedals sport life och där var det stort=)) riktigt bra...
Träningsverk idag=)) och mer imorgon=)))

Eftersom jag slutar ganska sent så måste maten ätas direkt när jag kommer hem för att den skall hinna sjunka ner osv, så idag så har Patrick gjort en riktigt Lady och Lufsen middag, Köttbullar med spagetthi hahhahahahaha till mig när jag kommer hem...Tack!

Ne nu torkar det i hjärnan så nu drar jag CIAOOOO

Måndag 28 september

Nu längtar jag bara tills jag skall iväg och träna, skall bli rikitgt skönt...
Igår var jag hemma hos mamma och pappa i Angered, there´s nothing like home=))
Käkade en massa gott, först mat sen massa fika, sen kom mamma från jobbet och hade med sig räkor=)))
Hälsade på uppe på mölnesjögatan en stund...Alltid lika trevligt att se tjejerna=) Å lilla sötnosen Alicia=)))
Så sjukt söt, så gulligt att hon verkligen är med nu, skrattar och har sig=))))

Skall bli kul snart får ju Frida sin tredje=))) En liten flicka kanske?? hehe annars är du väl snartr uppe i fyra hihi...
En liten Ayla tror jag det blir faktiskt=)) men det trodde jag Caspian var också men där hade jag ju fel...
HHHmmmm känner för att åka till Ullared snart...Får man nog boka in nån dag...Skall kolla med Mamma, hon är alltid på=))

Nu är det snart dags för övervåningen hemma hos mamma och pappa att renovera så på fredag åker jag och mamma och köper tapeter=)) fondvägg är redan köpt så sen är det är det bara att sätta igång...så roligt och renovera, så kul att se resultatet sen...Men denna gången blir det före och efter bilder, det glömde vi på nedervåningen och jävlar vilken skillnad=))) hade vart kul och se nu för man glömmer hur det såg ut efter ett tag...

Nu skall jag säga en JÄTTEROLIG NYHET, för mig iaf, säkert många andra också....Sommaren 2011 kommer en film med det underbara gänget Vänner!!! Den har jag längtat efter...Läste jag idag på Aftonbladet... Kul=))))))

Nu drar jag mig CIAOOOOOOOOOOO


Söndag 27 september

I fredags så kom Patrick och hämtade mig efter jobbet, vilket var en dum idé från min sida...Trafiken den tiden är ju katastrof och jag hade kommit hem fortare om jag cyklat hem ba och sen åkt iväg...Nu lämnade jag cykeln där och det fick vi sota för 10 på kvällen, när man var skittrött och fick åka och hämta den.
Så nu ÄNTLIGEN har jag hittat en tavla...Dessutom så köpte jag den på Chili där jag hade fått presentkort ifrån tjejerna när jag fyllde år, så TACK TJEJER!!!

Jag är jättenöjd men hade ett helvete att få upp den, den är stor och jättetung och man skulle sätta upp den med spik så hela väggen gav ju nästan med sig..Patrick fick sätta upp den på ett annat sätt provosoriskt sålänge tills vi kommer på ett bra sätt, eller han och pappa kommer på ett bra sätt=)))...

Har tatt kort på den men sitter hemma i Angered nu och bloggar så har inte korten på denna datan...Skulle åka hit på kaffe och middag, men ingen är hemma, och mobilerna ligger här hemma så sitter här och väntar=))

Det är så skönt att komma hem till Angered kommer aldrig finnas ett annat ställe som kommer kännas mer hemma än här=))))

Så då var ju ju och bowla igår med, vi var 8 personer och det blev killarna mot tjejerna,gissa vilka som vann?? joo TJEJERNA!!!!!! Fan va gött det va att slå killarna=))))
Hade en riktigt trevlig kväll som började att vi lagade mat, Fläskfilé, pommes , sallad med Thatziki (hur det nu stavas) mmmm gud va gott det va...Skulle inte vart helt fel nu känner jag=)
Sen drack vi och tjöta och sen in till bowlingen...
Och tack Emelie för skjutsen....

Nu skall jag kolla om mina föräldrar har något gott i kylskåpet och så skall jag lägga mig och kolla på tv...Och senare ta en promenad med vovven Dessie (grannens sötaste schäferhund)  som vi tar ut på promenad då och då=)))
 dessie_0014
Sötaste vovven Dessie!!!

Ha det gott allihopa!!! hoppas ni haft en trevlig helg, för det har jag haft!!! pöss pöss


HAHAHAHA

Jag var inne på en tjejs blogg och kollade på hennes första inlägg, det är ju sån jävla hysteri om Anna Anka, ärligt talat jag TÅL INTE MÄNNISKAN...Varför är det sånt stor grej över detta, jag förstår inte...Jobbigare människa får man leta efter...Men en rolig sak...Jag ÄLSKAR ju filmen Dum dummare med Jim Carrey..Min absoluta favorit hahaha... Och ni som sätt den så i slutet när tjejerna i bikini kommer och frågar Harry och Loyd såmissförstår dem juh..Den första tjejen som kommer ut från bussen och säger " hej allihopa" är Anna Anka...Det tyckte jag var lite roligt hahahahhahaha


Och detta glömmer jag aldrig..Det var några år sen..Ni som sett filmen förstår,

Jag och Therese skulle på vintern åka buss in till stan från Angered.
Det var väldigt kallt den kvällen och min mamma hade köpt fleecevantar(snyggt haha) till mig...Men fleecevanatar blåser det ju rätt i genom så jag tog två på mig för det var rikitigt kallt ute...Vi väntar i busskuren och det är så kallt att man vet inte vad man skall ta sig till, som lungorna fryser fast till is och det rinner från näsan och kinderna är knallröda...Jag känner dock att det börjar svettas i mina händer...två vantar på vadera händer andas ingenting och jag blev jättevarm istället...Så kollar jag på Tesia och ser att hennes händer är röda och iskalla...
så säger jag- Här ta ett par vantar om mig , jag har två så jag svettas tom...
LOL LOL LOL LOL LOL

Då har hon suttit och nästan fått stelkramp i händerna så kallt det var i ca 30 min medans jag svettats hahahahahahhaaha så dum DUMMARE HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAAHAHHAHAHA



Nu skall snart Patrick hämta mig och vi skall åka och käka kebab och sen kolla in Chili och IKEA...Undra när IKEA stänger idag????

pösss på er!!!! å Tess sorry, hahahahhahahahahahahahahaha


Detta blev det!



          


         

Dessa plagg tryckte jag hem just nu hihihi kunde inte köpa allt jag ville ha men nästan=))) 



                             


Fredag 25 september

Idag är det fredaaaaaaaaaag och löning wwiieeee va kul=))) inte för att den e mkt att hurra för hahaha...Måste köpa nya jobbskor också...Dessa jag har dödar mig..Dem kostade 700 och nu måste jag köpa nya efter bara 3 månader. Lite onödigt känns det...Men det är ju ett måste...Borde få det av jobbet kan man ju tycka...

Igår gjorde jag ingenting=)) kom hem käka och bara kollade på Idol och Criminal minds...Sen sov jag väldigt hårt inatt så jag kom knappt upp ur sängen när klockan ringde imorse...haha Men nu är det helg=))

Va inne på aftonbladet och såg en sak som jag tycker är så kul att se...Fler av dessa människor tycker jag!!!

 

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article5852872.ab

Nä nu skall jag gå och göra lite nytta...ha det bra!!!



Vad händer!!!

Läs detta, helt sjukt.....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5846613.ab



Längtar!!!



Längtar tills detta gänget kommer tillbaka med Sex in the City 2...Den skall vi se på bio tjejer. Planerar långt fram... hahaha
Men undra vad den kommer handla om??? va tror ni???



Torsdag 24 september

Nu är det torsdag sen fredag och sen helg igeeeeeen=))) wieeee va roligt....Fick hem mitt schema igår med och såg att nästa helg var jag ledig=))) så då blir det utgång på lördagen, Patricks tjejkompis från London kommer på besök=) och dagen efter det är det dop för lilla Alma=)...

Igår skulle vi tränat meN humöret jag och Saira var på så blev det Tacos och morotskaka istället...haha nyttiga e vi...Men kul har vi=))) Säger bara : Hallå känn på dem hahahahahahahaha (Internt)...Störda i huvudet hahaha

HHHmmm funderar fortfarande hur jag skall junna lösa alla grejerna jag ville köpa från H&M ...Jag både vill och måste, jag har inga höstkläder juh...

Inatt fick jag inte sovit nåt HELLER...Snarka gjorde han IGEN...Denna gången var jag tillräckligt vaken att sätta in öronproppar spm faktiskt ligger i mitt nattduksbord men tack vare dem så vakna jag ändå, för dem satt fel hahahaha obekvämt blev det...hahahahaHur lyckas jag hahaha...

Emelie har ju lagt upp lite bilder på sig själv i yngre dar (låter som du e gammal hahaha) så tänkte får väl också bjuda lite på migh själv haha...Har inte nån scanner och digitalkamera fanns ju inte när jag var riktigt fjortis så så roliga bli dem tyvärr inte hahahaha (tur för mig) ttffffhhhiiiuuu hehe...

Vädret i detta land är verkligen inte normalt, i morse var det storm och regn nu blåser det lite med sol hahahaha

Nä nu skall jag käka ett äpple hahahaha ha det!


Jag vill ,jag vill, jag vill

 


Dessa plagg skulle jag vilja beställa...HHhhmmm lite väl mycket kanske??




Onsdag 23 september

Min dag började inte bra alls....Har inte sovit en blund inatt för min älskade sambo SNARKADE helt hysteriskt inatt...Det finns fan inget mer irreterande ljud...Putte på han flera ggr men det hjälper ju bara i en sekund typ haha... Kom till jobbet 20 minuter innan för att i lugn och ro starta upp och förbereda mig...
Då kommer det massa folk när jag forfarande inte har bytt om ens... Sjukt irreterande det me...Lite andra irreterande saker också som kanske inte är så lämpligt att ta upp här men uff vilken jobbig dag...

Önska jag bara kunde tända mig en ciggarett, så illa är det...Detta med rökningen går väldigt bra faktiskt måste jag säga=)) (förutom idag) haha och träningen är i full gång...Fick hoppa träningen igår dock när min Brorsa och Emelie kom förbi på kaffe, Idol och The metalist=))) Trevlig med roligt besök=))) Försöker övertala min bror att köpa en lägenhet vid mig, hade varit jätteroligt=)))

Idol omgången tror jag kommer vara jättebra denna omgången...Bara inte en till Johan kommer så är jag nöjd hahahahahaha

HHmmm går fortfarande och funderar på tavlan jag hitta, vet verkligen inte...Till helgen skall jag till Chili, Ikea coh kolla lite=))) Måste hitta en tavla snart...Lite väl tomt asså ovanför soffan...Och så blir det lite förfest med bowling till helgen med Brorsan och co=))) skall bli roligt..Har blivit väldigt mycket festande nu känner jag men det är ju roligt..Men denna gången så blir det inga snapsar iaf så man kan röra sig dagen efter...

Har ju fått hem H&Ms höstkatalog och såg en massa jag skulle behöva (eller vill ha hihi) så skall nog in där och skicka litegrann=)))

Och välkommna alla nya läsare=)))

!!!

Jag har ju lovat lite bilder och så när jag inte har haft dem med mig så här kommer faktiskt några=))
Lite från Lek och buslandet med Frida och barnen..Just det med tanke på Frida...Jag är verkligen ingen  vidare bra vän...GLÖMDE FRIDAS FÖDELSEDAG...Trodde det var den 17 oktober inte 17 september...Usch va jag skämdes....Felåt igen gumman!!!!   =((((((((((((




En spänd Adrian inför utflykten...Finns det nån sötare än Tant Jills gullunge=))))


Nu ser ni inte våra miner hahaha men vi gapskrattar iaf hahahaha(riktigt roligt att zooma in på hahahaha



Jag och Caspian inne i Dinosaurien som han kallade BOO...Han var rädd för den först men sen blev han modig hihi...så söt!!



Jag gick igenom alla bilder och så från kamerna och hitta detta...Så skönt ser det ut, kom och tänka på sommaren när jag ser detta kortet och blev påmind om att den snart är slut=(((


Kortet är taget när jag och Patrick tog en tur till Danmark....Så glad är jag på sommaren hahahaha


Ne nu skall jag gå och lägga mig och kolla lite på tv och göra lite mer te=))
Ha det bra allihopa!!!




Måndag 21 september

Emelie, kolla jag är ledig idag och jag bloggar =))) jag bättrar mig hahaha...
Idag är Patrick på Kännsö med sina skolkamrater och pluggar festar och skall sova där hhhmmmm hahaha nee skojar bara...så är ensam hemma idag....wieeee pf (pojkvänsfritt) hahaha å ändå sitter jag här i pjamas och skall äta melon och dricka te alldeles för mig själv...hhaha fan va tråkig jag e hahahaha
Neee idag har jag fått gjort en del städning osv och var i stan och kollade på en tavla jag hittat som jag vill ha...Det är den första tavlan jag har sett som jag har velat ha...Men problemet, den är 1*1 m...lute för liten ovanför min soffa...vill ha den lite längre...men tänkte kanske den och sen brevid några små kanske jag vet inte....fan va detta e jobbigt asså!!!!
Kollade på cerveras hemsida men fanns ingen bild på tavlan tyvärr...och jag är världens värsta på att förklara...men skall försöka haha, Grå med silvriga inslag på en blomma, fast nu tänker alla att det är en bild på en blomma,det är det inte utan bilden är som att man kommer innifrån blomman nästan...Riktig fin va den...men får tänka på det lite...

I helgen var jag och Patrick på kräftskiva hos Markus och Marie...Den hade gjort det sjukt bra asså...Uteplatsen va uppsatt med partytält med infravärme och 10 kg kräftor med allt till (öl,vin,snaps) you name it!!!
Tack för allt, riktigt trevligt att träffa alla från nattetiden från volvo oxå=))) det var ju ett tag sen =))))
Det gjorde ni bra M, M =) Lite dragen blev man ju oxå hahahah och tack vare alla snapsar så dagen efter var man lite

BAKIS!!!!!

Jag brukar alltid dricka vin och blir aldrig full bakis på det men tack vare alla dessa snapsar å så (tack markus hahahaha) så blev dagen efter inte så bra...
Men trots det så åkte vi hem till mamma och pappa och spelade på travet ändå=)) stolt över mig hahaha

Å om ni inte redan vet vad som hände (kanske fler som spelar v75) så mitt under ett lopp så sprang en av hästarna lite snett in i första kurvan och hästen sprang av från banan , hästen ramla i marken och 5 min senare så hade hästen avlidit=((((((((((((((((( fan va ledsen jag blev...Den bara dog, ingen vet varför...Hur hemskt som helst=(((

Sen senare på kvällen så var det iväg att träffa tjejerna (Linda, Melissa och Mija) och kolla på Pablo Fransisco...FY FAN VA BRA HAN VA!!!!!!
Han hade med sig tre andra komiker från USA, riktigt roliga...Jag och Melissa som satt brevid varandra garvade så mkt att folk hade blivit irreterade...En tjej framför mig höll för örat, men ÄRLIGT TALAT....gå inte på en ståupp show om du inte tål att nån  skrattar...Jag trodde det var poängen...Men sjukt kul hade vi iaf=))) å som oxå Melissa hade, lite träningsvärk i magen dagen efter hahahaha...





       här är jag med en kräfta jag tyckte lite synd om hahahahah men jävligt god va den=) hahahahahahaha

Några bilder från kräftskivan=))
Tack allihopa för en kul kväll, trevligt att träffa alla!!


Torsdag 17 september

Igår var en rolig dag haha...Efter jobbet skulle jag cykla direkt från jobbet till kontoret för Möte med kollegorna.
Jag hade en halvtimme på mig och stressade lite i onödan...skulle cykla över järnvägsspåren som jag måste korsa och sen kommer en ganska skarp och smal väg tillbaka till cykelvägen och jag stressade ju, så kom lite för snabbt i svängen och vad gör jag, ÅKER RAKT IN I SKOGEN hahahahahahHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHA
Asså det måste ju sett extremt roligt ut...Tur att ingen såg mig, en bil åkte förbi och fick sig säkert ett gott skratt hahaha...skrattar för mig själv bara jag tänker på det hahaha...

Efter mötet så cykla jag hem och på vägen träffa jag min chef med hennes hund...När jag cyklade därifrån påväg hem så precis vid mig så gick ett par som promenerade i stan med en GRIS i koppel...Ingen liten gris heller...När dem såg mig komma så kollade dem på mig som att detta är väl inget konstigt...HAHAHA skratta för mig själv igen hahaha...
Vadå har man en stor gris i en lägenhet i stan då lr??? konstigt!!! hahahahahaha
Den nöffa när jag cykla förbi me hahaha...En riktig vaktgris!!! haha

Nu skall jag hem och göra några ärenden (roliga ärenden) sen skall jag träna=)))) sen imorn är jag ledig wieeee va skönt=))))

Ha det bra!!!

Onsdag 16 september

Idag är det onsdag och jag är väldigt hungrig hahaha, vad hade det ena med det andra att göra hahaha Känner mig lite smått irreterad idag, hade en på jobbet som stod och tjöta med mig i 1 h om varför han fick p.böter när han stod på hyrd parkering som inte var hans hahahahaha...IDIOT!!.. Ehh jo kanske för att det inte är din parkering!! nä då började han dra in våldet i backa å grejer, Så där försvann mitt humör...

Var och tränade igår igen=))) så skönt...nu gick vi till sporlife city, och bestämde oss för att basta såklart men det han vi aldrig, valde att springa istället (hurtiga)
Nästa gång skall vi BASTA hahaha...Jag har tecknat kort på sportlife nu...När jag var på ullevi så sa dem att jag skulle betala 425kr och då är det inget regionaltkort (och ingen bastu) ett skämt tänkte jag!!!

Sen var jag på utbildning igår och då sa min kollega att det är 30 % rabatt om du är anställd hos Securitas..
Så jag och Saira tog oss till sportlife city där det var 39%rabatt och teckande ett kort där med regionaltkort och med bastu för 260kr i månaden...Rena fyndet=)))
SPORTLIFE ULLEVI ÄR ETT SKÄMT!!! Ni hör ju bara hur detta låter, eller så har dem kanske inte så kompetent personal där...

Men fatta man känt sig lurad om jag hade köpt det där på ullevi dagen innan...men men det blev ju bra till slut=)))

Så helgen börjar närma sig=)) blir kräftskiva på fredag och Pablo Francisco på lördag=)))
Wwwwiiieee va kul...

Skulle egentligen vart ledig på söndag hela helgen och måndag men skall hoppas in och jobba extra.

HHHmmm nu skall jag på möte med mina kollegor så ha det bra allihopa...Pössar och Kramar!!!!!                    

 

 


R.I.P

Patrick Swayzes kamp mot sin elakartade cancer är över.Han dog inatt och blev bara 57 år gammal.
R.I.P Patrick Swayze








2009 eller 1800-talet

Ärligt talat, är det 2009 vi lever i eller på 1800 talet???
Igår började jag att träna=)) så himla roligt och skönt att ha kommit igång...Jag och Saira gick till Sport life i Ullevi så skulle jag köpa ett regionkort så jag kan träna på alla sportlife...Men neee det gick inte där, för det var nyöppet och hade andra erbjudanden...Då visste jag inte vad jag skulle göra för vill ju inte köpa kort där när man inte ens tränat där innan.
Det blev att jag ville provträna en dag och fick betala 100 kr...Ok fine!
Väl därinne så var det väldigt litet..Trångt med plats och inte mycket redskap..Allt fanns ju men bara en av varje. OK FINE!
Vi tränade och hade skit kul och efter träningen när vi var helt slut hade vi innan bestämmt oss för att basta och relaxa lite=)) Då kom det: Var ligger bastun? (jag såg ingen i vårat omklädningsrum) Så kom svaret, -Ne det finns bara en bastu och den är bara för killar....
VAAAAAAAAA- ärligt talat...Helt sjukt juh...

Så det va jävligt tur att jag inte teckna ett kort där asså! Bara för killar..
Jag frågade tjejen som jobbade varför...Ne det fanns bara plats för en bastu i lokalen..ok men varför blev det bara en hos killarna då frågade jag...Där fanns inget svar... Så jävla sne blev jag va!!!!!
JAG VILL HA BASTU!!!

Skall träna idag med fast på stig center å då skall jag fan basta hahahaha...

ha det allihop

Måndag 14 september

Fick en notis av min svägerska Emelie att jag är dålig på att blogga när jag är ledig...Och jag håller med...
Men det är inte så konstigt...när jag jobbar sitter jag framför en data i flera timmar och när jag kommer hem så blir det inte att jag är inne så mkt på datan...Men Emelie, jag skall bättra mig=)))

Lovade ju bilder från lek och buslandet juh=(( sorry dem kommer imorn...
För idag efter jobbet skall jag träna=))) Äntligen=))

Så när jag kommer hem så kommer jag va helt död så kommer nog bara gå och lägga mig haha..
Skall köpa kort på Sport life nu=)) träning av hela kroppen idag och sen bastu har vi bestämt (Jag å Saira)Sköööööönt=)

Nu har jag haft en lång ledighet, men det känns inte så...Varför går ledigheten alltid så snabbt, inte så konstigt kanske,hade ju planer för varje dag...Och för en gång skull hade jag tur=)) under min ledighet var det jättehärligt väder=)) Så i torsdags så mötte jag min svägerska ute på stan och gick runt och shoppade=)) och sen blev det lunch på uteservering i det fina vädret...Det var så skönt att vi satt väldigt länge och sen fortsatte shoppingen efteråt=)
Jag skulle ju egentligen inte köpa nåt till mig sjäv..Min kusin Jennifer fyllde år på fredagen och också Anna så det skulle mest vara för att köpa presenter...Men icke heheh
Jag hitta en väska, två toppar, och en kappa=)) jag älskade verkligen den kappan, men hade ett dilemma: Den kostade 2000 kronor...Hade jag bott själv så hade jag kunnat leva på nudlar inga problem i en vecka för att få den, men har ju en sambo som inte kankse kan det haha...
Så jag ringde han å berättade att jag behöver ju en ny kappa denna vinter och dem brukar ligga på 1200-1500...Då tyckte han att jag skulle köpa den=))) Finns ingen bättre än du=)))
Emelie hitta en väska som hon är lite osäker på men jag tycker hon skall köpa den=) jättefin=)

Försökte hitta en bild på kappan men hittade inte...så får väl gå hem och ta lite kort=))

I fredags fyllde som sagt Anna och Jennifer år..Det var så fint väder att innan besöket till Jennifer så tod jag och Patrick med oss picknick och satte oss vi en å som finns hemma hos mig...Jättemysigt..Ta vara på solen när den fortfarande är kvar=)..Sen gick vi hem och åt god middag,Fläskfile, pommes å bearnaissås...mmm gott!
Sen åkte vi till Jennifer och tjöta lite med släkten och sen åkte vi hem till mamma och pappa och käkade räkor och drack lite vin...Sov där för jag skulle köra pappa som skulle jobba på lördag morgon...
På lördagen blev det tjejmiddag hos Anna...Jag,Tess,Catrin och Annas kompis Carro va där...Himmla trevligt...Blev väldigt mkt vin för min del kan jag säga hahahahahaha men kul va det!!! Tack Anna för allt..
För den goda maten=))) Och trevliga sällskapet=)

Patrick kom och hämtade mig senare på kvällen och åkte hem och tvärdeckade hahahahaha
På söndagen var det ut till Skatås och Delsjön faktiskt och promenerade lite i solen=) sen åkte vi till pizzerian hemma hos oss,den är så jäkla god=))Pizza dan efter är ett måste tycker jag och avslutade söndag med filmkväll och massa gott!!!

Fan va Jonny Deep spelar GRYMT i Pirates of the Carrabien...Sjukt duktig skådespelare!!!

Det va min ledighet gott folk...ha det!!!!!


Onsdag 9 september

Idag var det jobb igen...hmmm men bara idag sen är jag ledig igen=))) Igår var jag på ett ärende med Magda som kommer bli så kul...äntligen säger jag bara...på torsdag---wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

I måndags var jag på lek och buslandet med Frida och barnen...Fan va kul det va...Har ju träningsvärk nästan juh hahahaha....Jag och Adrian sprang som tokar hahaha...Så blev det Mc donalds efteråt=))) sen bar det av hem till Frida...Vi satte på Ice age 3, fy fan va rolig den va=))) riktigt bra=))) Rekommenderar alla som inte sett den att se den...TACK FÖR EN JÄTTEROLIG DAG GUMMAN=)!!!
Och Adrian hade kul iaf, fick ett mess av Frida, Hans pappa hade frågat om han fick följa med till lek och buslandet och då hade han svarat ne det skall Jill göra=))) såå söt den lilla sötnosen=)))
Tant Jill är poppis=)) wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kommer lite kort senare...som innan har dem inte på denna datan...

Igår var vi och shoppade kläder till min student=)) hitta ett par snygga jeans och lite tröjor=)) Va sjukt lite kläder killar har att variera om man jämför med tjejer...Lite orättvist tycker jag...Fast sen vissa killar kanske gillar det, slipper anstränga sig hahaha

Det är ju inte alltid positivt speciellt om man inte har pengarna till det för det blir så mkt dyrare hahahahah

Imorgon skall jag träffa brorsans tjej Emelie efter hennes skola och kolla runt lite=))) skall bli kul..får inte hitta för mkt bara för det är en lång månad kvar till löning hihihi...men det kan bli farligt...

Idag kommer Therese hem från Turkiet...Hon kommer jättebrun...å va jag önska att jag kunde åka iväg fy fan va underbart det hade vart....

Ne nu skall jag gå...ha det bra allihopa....pössar och kramar






naaaawwww

Som sagt älskar so far sambolivet=)))

Fick ett sms när man sitter uttråkad på jobbet:

Skicka ett mess när du vet om jag skall hämta dig efter jobbet eller inte för i så fall ser jag till att tacosen är klar tills du kommer hem.Och vill du ha spaghetti, köttfärssås eller pyttipanna med dig till jobbet imorgonså kan jag ordna en matlåda till dig.puss

Jag dog...Han är för underbar...Nu tänker alla killar toffel,men det är han definitivt inte hahahahahha bara sååååå omtänksam=))) pösssss på dig älskling!!!!!!!!!

Fredag 4 september

Äntligen fredag kan man ju känna,men tyvärr gör inte jag det=(( skall ju jobba hela helgen...Så min helg börjar på måndag=))
Lilla söta Nikita kommer på besök imorgon...Fast jag skall ringa tess mamma idag och kolla om vi kan hämta henne redan ikväll...För jag måste ha min bil som står i Angered och Patrick kan ju inte ta med båda bilarna tebaka hahaha...Så blir det ett besök hos mamma och pappa=))

Shit asså det blåser verkligen storm ute nu...helt sjukt...Undra om min Gandi kommer flyga förbi här snart hahahaha

Så skönt nästa vecka börjar träningen...Gött det skall bli...Å roligt sällskap...skall träna med Saira=))
Skall träna bort tre va mina magar hahahahahaha (Interntskämt med saira hahaha) så jag bara har en kvar.
HAHAHAHAHA

Ikväll blir det Tacos!!! MMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmm va gott...

Ha det bra allihopa!!!!

wieeee

Jag kan äkta nektariner!!!!!!!!!!!! fan va gott...va glad jag e...har verkligen saknat dessa underbara frukter...kanske borde prova körsbär som jag saknat som fan och va mest allergisk emot=))))) vet inte om jag vågar hahaha, men det är det värt=))




Torsdag 3 september

Hej alla glada=)))

Så idag va det torsdag, bara 3 dagar kvar med jobb och sen ledigt=))))
Men eftersom man jobbar så mycket så blir man ju så väldigt bokad under ledigheten...men skall hitta en dag och bara slappaaaaaaaaaaaaa=)))))
Ska klämma in: Tandläkarn, Stan tur med Emelie=)), filmkväll med Anna (män som hatar kvinnor), Lek och buslandet med Frida och barnen=)), En date med min käreste Gandi (hahahah), myskväll med älsklingen, Spa och slappa dag för mig själv=)))...HHmmmm hinner jag?? Just det ja, Fira Anna på lördagen som fyller på fredagen, och hem till min kusin som också fyller på fredagen...oj då va mycket det blev!!! hehe men bara roliga saker=))

Igår var jag hemma hos Anna en stund efter jobbet...Hon hade bakat VÄRLDENS goaste kaka...Morotskaka med banan...Fy fan va god den va...Måste ha receptet från dig Anna..Måste ge mig på att baka nån dag..Kankse nu när man är ledig?? hehe neeee det hinner jag nog inte...Jag har en tendens av att alltid överboka mig hhahaha....Kom hem ganska sent från Anna (för att behöva gå upp kl 5 på morgonen) så när jag kommer hem hade Patrick redan fixat matlåda och rensat i förrådet och handlat...Fan va lyckligt lottad jag är hihihihihi...bara man inte blir för bortskämd haha...Tack älskling!!!

Idag skall jag bara ta det lugnt...Catrin är i stan så kanske möter upp henne om hon är kvar och käkar nåt bara och tjöta lite=)) alltid kul=)))....

Nu skall jag äta en banan...ha det bra allihopa=)))))


Tisdag 1 september

 lite pics från festen=))) jag lovade ju=))....




Asså dessa smörgåstårtorna var det godaste jag ätit asså=))) MMMMmmmmmmmm



Mycket skratt hahahahah Ni e bäst tjejer!!!!!



Alla v'natr ivrigt att få äta hahahahha




Fina tjejer!!!




Jag och Anna!!!
                    
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kul va det verkligen!!!!
Catrin, vi hade så sjukt kul hahahahah så skön e du=)))



Så och nu har sambolivet börjat...Heeeela helgen har vi hållt på och packat upp och grejat...Så mycket bananlådor och säckar och ändå fick allt plats väldigt bra måste jag säga...(Förutom kläderna då)...Men men det får lösa sig...Tur att jag har gaderob i förrådet annars hade det aldrig gått...vi fick hänga ner alla vinterkläder fast snart får man väl byta mot sommarkläderna=(((((
Fast idag är det väldigt fint men det håller ju inte länge...Kanske sista soldagen???

Denna veckan jobbar jag VARJE DAG!!! 7 dagar i rad=(( men nästa vecka är jag ledig nästan hela veckan förutom onsdagen...skall jobba extra... så det bli skönt=))
Skall träffa Frida( ta barnen till lek och buslandet), Till tandläkarn=))), Fira Annas födelsedag, Ser fram emot nästa vecka....



Idag skall jag å Patrick åka till stan efter jobbet och köpa kläder till honom...Han skall börja skolan på torsdag så han ville ha lite nytt=)))... Som om vi inte redan hade lite plats i gaderoberna hahahahaha

Sambolivet har börjat väldigt bra måste jag säga...Igår när jag kom hem från jobbet stod det pyttipanna på spisen och dukat med ägg och grönsaker=)))så skönt hahaha....Min älskling är sån att han fixar och så när han är hemma,inget ovanligt att få maten serverad så, men sen kom det...Han har tappat min externa hårddisk i golvet från 10 cm avstånd och så har den tappat kontakten med datan...Blev livrädd, tänkte på alla mina bilder och musik som var lagrad i den, men som tur är har dem aldrig legat på hårddisken utan på datan så alla bilder finns kvar på datan=)))))))

Nu skall jag spela ett spel på datan som heter Bubbel shooter som jag är besatt utav...Hitta spel på spelo.se...
Ha det nu allihopa...pöss och kram














RSS 2.0